Lørdag 13. oktober markerer Hol folkebibliotek og Hol Frivilligsentral Verdensdagen for psykisk helse, ved å invitere til foredrag med Ingrid Bruun (24).

I en alder av 12 år var det kun én ting Ingrid gledet seg til: det var å dø. I en alder av 17 år prøvde Ingrid seg på sitt fjerde selvmordsforsøk. På en gripende måte formidler Ingrid det å gå fra dødsglede til livsglede. Takket være raushet fra menneskene rundt henne. I tillegg vil Ingrid at vi skal begynne å være mer rause med oss selv – slik kan vi ta ansvar for å bedre våre egne liv.

Ingrid har allerede lang erfaring som foredragsholder, på tross av sin unge alder. Hun engasjerer og inspirer både yngre og eldre publikum.

Både før og etter foredraget har Hol Frivilligsentral åpen kafé inne på biblioteket. Her kan du få servert noe godt å drikke og noe søtt å spise.

Biblioteket har oppe kl. 11:00-15:00, foredraget starter kl. 13:00.