Årets tema for Verdensdagen for psykisk helse, er “Gi tid”.
“Tid er gratis, men likevel så verdfull!”

Tirsdag 8 oktober
Geilo hovedbibliotek kl 18-21

Henning Aarekol holder lærerike foredrag om motivasjon, inspirasjon, kommunikasjon og ikke minst verdien av optimisme.
Tid er gratis, men allikevel så verdifull. Tid er det eneste du kan gi bort, som får større verdi både for deg selv og den du gir det til, jo mer du gir!

I dagens samfunn har vi så mange muligheter til å holde kontakten med hverandre, at vi ikke trenger å ha kontakt. Vi er tilgjengelige, samtidig som vi ikke er tilgjengelige.

Gjennom min jobb som terapeut, sykepleier og ambulansearbeider så ser jeg hver dag hvor betydningsfull du kan være med å gi folk tid, tid som dem ikke forventer, men som gjør så utrolig godt. Vi sier ofte at vi ikke har tid, eller ikke rekker. Men vi får ALLE 24 timer, nye timer, hver eneste dag! Det er opp til deg å bruke den tiden på det DU ønske, og det som gjør deg godt.”

Foredraget er bibliotekets bidrag til Verdensuken på Geilo. Program kommer.