Geilo bibliotek lørdag 8. desember kl. 12.00
«NOEN DALER NED I SKJUL»
Vi får besøk av Kattas figurteater. Bjørnen Obstfelder ønsker seg englevinger til jul, og tanta til Beate har gått seg vill blant alle julegledene. Sammen må de og publikum ta turen helt til Betlehem. Der blant alle pakkene, som nå er blitt til hus , finner de en stall og Josef og Maria. Hva skjer i stallen? Og får Obstfelder englevingene sine til slutt? Kom, og finn ut!
Gratis inngang. Forestillingen passer fra 3 år. Juleverksted: Vi lager julekort.
Biblioteket er åpent fra 11.00-14.00