Kjenner du til bøkene om Frosken og vennene hans?
Lørdag 16. februar kl. 15.00 får vi besøk av Silje Breivik fra Teater Spillebrikkene. Hun vil synge og fortelle fra bøkene “Frosken og den framande” og “Den forelska Frosken”.
Forfatter Max Velthujis har skapt et vakkert univers som handler om de store tingene i livet: kjærlighet, vennskap, sorg og glede. Bøkene om Frosken er elsket over hele verden, og filmatiseringen av bøkene har blant annet vært vist på NRK.

Forestillingen passer for barn fra 3 år og oppover. Gratis inngang. Biblioteket er åpent fra 11.00-16.00.

Arrangør: Hol folkebibliotek, Geilo hovedbibliotek.
Arrangementet er støttet av Nasjonalbiblioteket som en del av Bokåret 2019.