Donald-Duck-Arild-Midthun-300x293Lørdag 10. september kl. 10 blir det Sommerles-fest på biblioteket. Vi får besøk av Donald-tegneren Arild Midthun, og det blir is til alle.

Kl. 10.00: Arild Midthun tegner og forteller om hvordan Donald-historier lages og hvorfor tegneserier øker leselysten og kunnskapstørsten! Arild vil bl.a. fortelle fra sine 12 år som Donald-tegner og vise eksempler fra hans store internasjonale proDUCKsjon.

Kl. 11.00 Spørsmål/autografer og is

Alle som har registrert minst ei bok er med i trekning av premier. Meld gjerne ifra på tlf. 32096640 eller geilo.bibliotek@hol.kommune.no om du kommer innen fredag 9. september

Velkommen til en hyggelig stund på biblioteket!