Vi gleder oss veldig til Sommerles-avslutningen, da kommer Ingunn Thon og lager fest og moro på biblioteka i Hallingdal.  Ingun Thon kommer fra Ål og er kjent fra Barne-TV, både som programleder og som stemmen til høna Turid og lammet Perla. Nå er hun aktuell med barneboka «Ollis».

Lørdag 9. september
Nes folkebibliotek kl. 15.00

Innslaget med Ingunn Thon varer ca. 30 minutter og er åpent for alle. Etter dette blir det premieutdeling og utdeling av is til dem som har vært med på Sommerles.

For at vi skal få en oversikt over hvor mange premier og is vi skal stille med, er det veldig flott om du melder deg på til Linda på biblioteket: 92 82 05 41