Ved hjelp av appen PressReader kan du lese aviser og blader frå meir enn 100 land på nokre av biblioteka i Hallingdal. I appen PressReader kan du velje mellom over 2700 aviser og 1800 blader på 60 ulike språk. Dei kan lesast på nettbrett, smarttelefon eller pc. Du kan velje om du vil lesa dei på biblioteket sine pc-ar, eller laste dei ned til eiga nettbrett eller smarttelefon for å lesa vidare heime.

Slik gjer du det:

1. Last ned appen Pressreader frå App Store eller Google Play.
2. Besøk eit av biblioteka i Hallingdal. Om det er WiFi-dekning utanfor biblioteket og du får tilkobling i nokre sekund gir dette tilgang i 60 dagar.
3. Last ned aviser og blader til din smarttelefon eller ditt nettbrett.

Spør oss om du treng hjelp!
Kontaktinformasjon til biblioteka i Hallingdal finn du her.