Fredag 28. oktober kl 18.00 får vi besøk av Oddgeir Bruaset på Geilo bibliotek med foredraget “Der ingen skulle tru at nokon kunne bu”. I foredraget trekker han fram noen av de menneskene han har møtt, og han forteller om historier og hendelser som ikke ble omtalt i TV-programmene. Oddgeir Bruaset viser bilder til foredraget, og han leser korte utdrag fra bøkene. I tillegg til de mer enn 70 TV-programmene Bruaset har lagd om folk som bor avsides, har han også skrevet fire bøker om dem.Han vil legge vekt på mennesker som har gjort særlig sterkt inntrykk, og han bruker å trekke fram steder som tilhører det området han til er i.

Inngang kr 150. Kaffe og kake inkludert i prisen.

Billetter kan forhåndsbestilles på tlf 32 09 66 40 eller e-post geilo.bibliotek@hol.kommune.no.Logo for folkeakademiet