Høgtlesing av "Garmanns sommer" av Stian Hole.

Me les høgt frå “Garmanns sommer” av Stian Hole.

Måndag 14. november klokka 11 blir det lesestund på Ål bibliotek. Denne dagen har barn i Ål fri frå  barnehage og skule. Kanskje du er barnevakt og leitar etter noko spesielt å gjere saman? Eller vil du berre høyre og sjå ei fin forteljing?

Nordisk Bibliotekveke blir feira 14.-18. november på mange bibliotek, skular og barnehagar i Norden og Baltikum. Dette året er temaet framtida i Norden. Kva tenkjer me om framtida? Er det noko me gler eller gruer oss til?

Lesestunda er gratis og open for alle, men passar nok best for femåringar og oppover.

nb-logo_pos_no