Foredrag med Olav Schewe – forfattar av boka “Superstudent”.
I dette foredraget fortel Olav Schewe deg korleis du kan hugse 30% meir frå det du les, halvere tida det tek deg å pugge, samt mange andre råd for å utnytte tida maksimalt før og under eksamen.

Olav Schewe er er utdanna frå University of Oxford i Storbritannia, NHH i Bergen og UC Berkeley i USA.
Olav beskriv seg sjølv som ein gjennomsnittselev som har oppnådd toppkarakterar ved hjelp av studieteknikk.

Hemsedal bibliotek,
måndag 7. mai, kl. 19.00

Gratis inngang.
Arrangementet er ein del av prosjektet Høgskulebiblioteket 622 moh og er øknomisk støtta av Nasjonalbiblioteket.