Arrangementet er dessverre avlyst, jfr. retningsliner frå Folkehelseinstituttet.

Kjartan Fløgstad: Norsk forfattar med eit svært variert forfattarskap bak seg. Hausten 2019 kom romanen «Due og drone» til svært gode kritikkar. Det er sjeldan ei bok har fått så mange terningkast 6.
Tor Arne Ursin: Teaterregissør som dei siste 20 åra har sett opp ei rad framsyningar basert på Kjartan Fløgstad sine tekstar og univers. Få kjenner Fløgstad sitt forfattarskap slik Ursin gjer det.

Møt desse to til ein spennande og interessant samtale!

Geilo bibliotek, onsdag 25. mars, kl. 17.30
Nesbyen bibliotek, onsdag 25. mars, kl. 20.00