Søndag 8. desember kan du få med deg den stemningsfulle juleforestillingen “Heksagon og førjulsstria” på Bibliotekene i Hol.

Ute snør det, og det er kaldt og mørkt, akkurat slik det pleier å være når det nærmer seg jul. Og selv om ikke hekser feirer jul, fordi de feirer fullmånenetter, får Heksagon lyst til både å pynte og lage presang til sin aller beste venn Boboz. Bli med på en lun og stemningsfull forestilling om ventetid, fra boka «Heksagon og skyggene» av Christin Grilstad Prøis.

Hovet filial kl. 11.00
Biblioteket er åpent fra kl. 10.30 – 14.00

GeiIo hovedbibliotek kl. 14.00
Biblioteket er åpent fra kl. 11.00 – 16.00
På Geilo hovedbibliotek blir det julekortverksted der barna kan lage julekort og gavelapper. Barna må være ifølge med en voksen.

Fra 3 år – varighet 30 min.
Gratis inngang – enkel servering