Velkomen til foredrag med forfattar Ingeborg Solbrekken frå Valdres. Ho har skrive boka «Gestapos mest ettersøkte nordmenn» . Den handlar om ein meir ukjend del av motstanden under krigen, nemleg den kommunistiske motstandsbevegelsen med Peder Furubotn i spissen. Under krigen skjulte dei seg fleire stader, mellom anna på Krosstølane i Hemsedal før dei flykta vidare til Eikre og over til Valdres.

Hemsedal bibliotek, torsdag 21. mars kl. 19.00

Etter ei kaffipause fortel Pål Rørby om segn, tussar og troll i Hemsedal, og prosjektet «Hidden».

Gratis inngang.
Arrangør: Hemsedal historielag og Hemsedal bibliotek.