Gol kommune søker ny biblioteksjef!

“Vi søker en biblioteksjef som kan fortsette utviklingen av det moderne bibliotek der møteplasser, debatt og kulturelle opplevelser fremmes sammen med litteraturen. Stillingen inngår i kultur og fritid, som ledes av kultursjefen. Biblioteket opplever økende besøk og har gode muligheter til å bli en enda mer sentral del av kommunens kulturtilbud. Det er store muligheter for at rette person kan påvirke utviklingen selv, og fylle rollen på nye måter.”

Se utlysningsteksten her