Velkommen til Sommerles-avslutning

Hver sommer har biblioteket lesekampanje med premier og avslutningsfest. I sommer var lesekampanjen nettbasert og vi har hatt mange aktive lesere på www.sommerles.no
Her kan barn 1.-7. klasse registrer bøker, lese en Sommerles-krim, legge inn bokanbefalinger, følge med på venners aktivitet og opptjene poeng til premier underveis. Lesekampanjen avsluttes 31. august.

Dette markerer vi med avslutningsfest Lørdag 10. september kl. 14.30 på Nes folkebibliotek Da blir det lett servering og premier til alle deltakerne. Påmelding til Linda på sms 92 82 05 41.

Etter dette blir det foredrag med
Donald Duck-tegner Arild Midthun!

Lørdag 10. september Kl. 15.30 på Nes folkebibliotek
Dette er åpent for alle. Foredraget varer ca. 1 time. Etter dette blir det mulighet for spørsmål og autografer.Arild Midthun

Arild Midthun har tegnet for Donald Duck & Co siden 2004. Hans første Donald-serie sto på trykk i 2005, og siden har han tegnet avisstriper og julehefter, samt forsider, illustrasjoner og serier til Donald Duck-bladene både i inn- og utland.

«Leselyst gir leseevne!» Arild Midthun tegner og forteller om hvordan Donald-historier lages og hvorfor tegneserier øker leselysten og kunnskapstørsten! Arild vil bl.a. fortelle fra sine 12 år som Donald-tegner og vise eksempler fra hans store internasjonale proDUCKsjon. Foredraget passer for alle aldre.