I den fysiske verden har det blitt en selvfølge å ta miljøhensyn. Men så fort vi skal lage «noe digitalt», kastes miljøhensynet ut av vinduet. Digital forsøpling er et voksende klimaproblem, og digitalbransjens karbonutslipp er allerede større enn flybransjens. Hvorfor bør du bry deg? Og hva kan du gjøre med det?

Det skal Eivind forsøke å svare på. På 45 minutter lærer du hvordan kan ta hensyn til miljøet når du designer, lager eller bestiller digitale ting. Slik at du kan lage bra greier for både mennesker og kloden!

Om  Eivind
Eivind Skogen er tidligere kommunikasjonsrådgiver med hjerte for digitale historier som skaper varig endring. Han har brukt de siste årene å få Oslo-folket til å bevege seg smartere og grønnere. Nå har han landet som fagansvarlig for innhold i Netlife.

Eivind liker å lage bra greier som funker. Om det er en ny mobilitetstjeneste, et digitalt fagbibliotek, en festival eller et skjema på en kommunal nettside er egentlig ikke så farlig. Så lenge det skaper en god opplevelse for de som bruker greiene, og et minimalt avtrykk på kloden vår.

Nesbyen bibliotek
Embetsgarden