Digital festival er initiert av Deichman bibliotek, fylkesbiblioteket i Akershus og Seniornett, og erstattar det tidlegare Seniorsurf.

I samband med dette inviterer me seniorar til å lære meir om biblioteket sine nettressursar måndag 23. september kl. 12 på Gol bibliotek. Du blir kjent med nettsidene våre, m.a. søk etter bøker, bestilling/reservering og tilgang til e-bøker og digitale aviser.

Me hjelper også gjerne med anna relatert til nettbruk så sant me kan, men då er det fint om du gir oss beskjed på førehand.

For å få ein peikepinn på kor mange som kjem, vil me gjerne at du melder deg på. Det kan du gjera ved å stikke innom oss, ringe 32029280 / 90287526 eller sende oss ein e-post på gol.bibliotek@gol.kommune.no seinast torsdag 19. september.

Ta gjerne med eigen pc eller nettbrett/mobiltelefon og bli med på ei digital stund på biblioteket 🙂