Bli glad i å lese!

Stad: Ål bibliotek

Tid: Måndag 26. oktober kl. 17.30 – 18.30

Me vil gjerne invitere DEG som er mellom 6 og 10 år til ein spennande ettermiddag! Ta med deg foreldra dine, og få leseglede!

Turid Noddeland Nygård vil lese frå morosame, spennande og fine bøker som passar for deg som synest lesing er litt trått. Ho skal også snakke litt om appar og lesestrategiar og gje nokon gode lesetips.

Kvelden passar for ALLE som treng tips om morosame og lettleste bøker (du treng ikkje ha dysleksi).

Alle som kjem får ei lita gåve frå Dysleksi Norge, og det blir lotteri med bøker som premiar.

Påmelding med namn og telefonnummer til Ål bibliotek på e-post:

biblioteket @aal.kommune.no

eller telefon: 32 08 51 20