“Oksen Ferdinand” handler om den lille kalven Ferdinand som helst vil sitte i skyggen av et tre og lukte på blomstene mens de andre kalvene sloss og drømmer om å bli utvalgt til å kjempe på tyrefekter arenaen i Madrid. “Peter og Ulven” skildrer en magisk verden hvor barn finner mot til å trosse sin frykt for det skumle og ukjente. Historien er mystisk, spennende og humoristisk. Eventyrene er gjenfortalt og tonesatt for fiolin med musiker Christian Stejskal.

Passer for barn 5 til 12 år.

Geilo hovedbibliotek lørdag 12. oktober kl. 12.30
Biblioteket holder åpen fra kl. 11.00-14.00.

Nes folkebibliotek lørdag 26. oktober kl. 15.00