PressReader – gratis aviser fra hele verden

LES AVISER OG BLADER I KOMPLETT DIGITAL UTGAVE

Nå kan du lese aviser og blader fra mer enn 100 land på folkebibliotekene i Buskerud. Velg mellom over 2700 aviser og 1800 blader på 60 forskjellige språk. De kan leses på nettbrett, smarttelefon eller pc. Du kan velge om du vil lese dem på bibliotekets pc-er eller laste dem ned til eget nettbrett eller smarttelefon for å lese hjemmefra.

Hvordan laster jeg ned aviser?

Last ned appen PressReader fra App Store eller Google Play. For å få gratis tilgang og laste ned, må du befinne deg på et av våre bibliotek. Koble deg på bibliotekets nettverk, og last ned på ditt nettbrett eller smarttelefon. Det er også mulig å lese aviser og tidsskrifter på en av bibliotekets pc-er.

Spør gjerne de ansatte på biblioteket dersom du trenger hjelp til å komme i gang.

Du kan laste ned aviser og blader i inntil 72 timer etter ditt siste besøk på biblioteket.

NYTT TILBUD I BUSKERUD

PressReader er tilgjengelig på enheter med følgende operativsystemer:

pressreader-app

Hvilke aviser finner jeg i PressReader?

I PressReader finner du foreløpig ca. 70 norske aviser, blant annet Aftenposten og Dagbladet. Du vil også finne flere lokalaviser fra Buskerud og resten av landet.

Er du glad i nyheter fra utlandet?

I PressReader finner du blant annet danske Berlingske Tidende og svenske Dagens Nyheter.
Blant engelske og amerikanske aviser finner du Daily Mail,The Guardian, Daily Express, The Independent, The Washington Post, USA Today og New York Post.

I PressReader får du tilgang til over 2700 aviser!

Du finner aviser fra Spania, Frankrike, Portugal, Indonesia, Japan, Kina, Mexico, Myanmar, New Zealand, Bhutan, Egypt, Hellas, India, Kambodsja, Nigeria, Pakistan, Russland – og mange andre land.

Du får også tilgang til over 1800 blader i PressReader

Her kan du se instruksjonsvideo for PressReader

Velkommen til biblioteket for å lese aviser digitalt!